Torrevieja - Los Naufragos
REF. 392
129.000 €
Antal Sovrum Lägenhet i Torrevieja
3
Badrums ikon för Bostäder i Spanien
1
70
m2

Beskrivning

Det är med stolthet vi förmedlar denna underbara lägenheter på första linjen i Torrevieja. Här får den kräsne en underbar lägenhet som ligger på bästa läge med svårslagen utsikt.  Med havet som brusar utanför fönstret så har du härlig melodi att somna in till varje kväll. Under sommartider så finns det en badbrygga utanför fastigheten när man vill svalka sig. Det finns gott om restauranger och barer  i området. Så vänta inte med drömmen.
Lägenheten disponeras med tre sovrum, ett badrum, välplanerat kök och ett stort vardagsrum. Från vardagsrummet och balkongen har man en underbar utsikt över Medelhavet. Detta är ett trevligt boende som uppfyller alla kriterier man kan ha av ett semesterboende eller permanent tänk.

Torrevieja är en underbar stad i provinsen Alicante med ca 100,000 invånare. Torrevieja har länge varit det självklara valet för skandinaver som söker sig till solen, med sin närhet till Alicante flygplats och sina vackra och populära badstränder. Torrevieja har något att erbjuda alla då den bjuder på en härlig mix av sol, kultur, uteliv och golf. För den golfintresserade finns ett flertal populära golfbanor bl.a. Las Colinas golf utsedd till Spaniens bästa golfbana 2016 och 2017. Här finns även fyra spännande vindistrikt med arrangerade guidade turer som avslutas med provsmakning.


Välkommen ned för visning

Detaljer

Tick ikon Notar Costa Blanca
Balkong
Tick ikon Notar Costa Blanca
Hiss
Tick ikon Notar Costa Blanca
Öppen planlösning
Tick ikon Notar Costa Blanca
Nära till havet

Karta


how to copy and paste google maps

Mäklare

Mayis Garoian
View Profile

Lämna ditt intresse

Tack för ditt intresse, vi kommer ta kontakt med dig så fort som möjligt.
Oj! Något gick fel, var vänlig att dubbelkolla alla fält och försök igen.

Similar listings