Punta Prima
REF. 398
84.900€
Antal Sovrum Lägenhet i Torrevieja
2
Badrums ikon för Bostäder i Spanien
1
57
m2
30€

Beskrivning

Välkomna till denna mycket trevlig lägenhet i söderläge! Här bor ni i det populära området Punta Prima med gångavstånd till flera kommersiella centrum. I föreningen har ni tillgång till hela två gemensamma pooler.

Vi når fastigheten via en trappa upp och den soliga balkongen. Vi fortsätter in i vardagsrummet med matplats i öppen planlösning. I den bortre änden hittar vi det separata välutrustade köket. Köket har dörr ut till tvättstugan och ett rymligt förråd.

I anslutning till vardagsrummet finns en passage med tillgång till de två sovrummen samt familjebadrummet med badkar. Båda sovrummen är utrustade med inbyggda garderober.

Diverse specifikationer:

- Platsbyggda garderober
- Galler på fönster och ytterdörr
- Gemensam pool

Har ni inte möjlighet att komma ner så kan vi ordna med videovisning.

Torrevieja är en underbar stad i provinsen Alicante med ca 100,000 invånare. Torrevieja har länge varit det självklara valet för skandinaver som söker sig till solen, med sin närhet till Alicante flygplats och sina vackra och populära badstränder. Torrevieja har något att erbjuda alla då den bjuder på en härlig mix av sol, kultur, uteliv och golf. För den golfintresserade finns ett flertal populära golfbanor bl.a. Las Colinas golf utsedd till Spaniens bästa golfbana 2016 och 2017. Här finns även fyra spännande vindistrikt med arrangerade guidade turer som avslutas med provsmakning.

Välkommen ned för visning.

Detaljer

Tick ikon Notar Costa Blanca
Balkong
Tick ikon Notar Costa Blanca
Parkering
Tick ikon Notar Costa Blanca
Patio
Tick ikon Notar Costa Blanca
Pool

Karta


how to copy and paste google maps

Mäklare

Thobias Andersson
View Profile

Lämna ditt intresse

Tack för ditt intresse, vi kommer ta kontakt med dig så fort som möjligt.
Oj! Något gick fel, var vänlig att dubbelkolla alla fält och försök igen.

Similar listings