Torrevieja City
REF. 403
115.000€
Antal Sovrum Lägenhet i Torrevieja
3
Badrums ikon för Bostäder i Spanien
2
110
m2
25€

Beskrivning

Välkommen in till en trevlig lägenhet i centrala Torrevieja. Lägenheten finner du längst upp i huset och erbjuder tre sovrum, två badrum, vardagsrum och kök.Lägenheten är väldigt välvårdad. Vardagsrummet är välplanerat med en separat matplats det finns även en öppenspis för de kalla dagarna, sovrummen är stora så man får plats med dubbelsängar i alla rum. Köket håller en bra standard och är renoverat för några år sedan. Det finns en stor takterrass till lägenheten så man alltid har närhet till att njuta av solen.

Från lägenheten är det 700 meter till stranden och till busstationen är det ca 900 meter. Så vill ni ha en central lägenhet så är det här ett bra alternativ.

Har ni inte möjlighet att komma ner så kan vi ordna med videovisning.

Torrevieja är en underbar stad i provinsen Alicante med ca 100,000 invånare. Torrevieja har länge varit det självklara valet för skandinaver som söker sig till solen, med sin närhet till Alicante flygplats och sina vackra och populära badstränder. Torrevieja har något att erbjuda alla då den bjuder på en härlig mix av sol, kultur, uteliv och golf. För den golfintresserade finns ett flertal populära golfbanor bl.a. Las Colinas golf utsedd till Spaniens bästa golfbana 2016 och 2017. Här finns även fyra spännande vindistrikt med arrangerade guidade turer som avslutas med provsmakning.

Välkommen ned för visningDetaljer

Tick ikon Notar Costa Blanca
Terrass
Tick ikon Notar Costa Blanca
Nära till havet
Tick ikon Notar Costa Blanca
Öppen planlösning
Tick ikon Notar Costa Blanca
Patio

Karta


how to copy and paste google maps

Mäklare

Mayis Garoian
View Profile

Lämna ditt intresse

Tack för ditt intresse, vi kommer ta kontakt med dig så fort som möjligt.
Oj! Något gick fel, var vänlig att dubbelkolla alla fält och försök igen.

Similar listings