Playa Flamenca
REF. 410
245.000€
Antal Sovrum Lägenhet i Torrevieja
2
Badrums ikon för Bostäder i Spanien
2
75
m2

Beskrivning

Välkommen till Flamenca Village!!

Med lanseringen av fas 2 har vi nu glädjen att presentera penthouse lägenheterna på Orihuela Costas hetaste projekt just nu.

Det finns tre olika storlekar att välja mellan; 2 sovrum och 1 badrum; 2 sovrum och 2 badrum samt 3 sovrum och 2 badrum.

Balkongerna varierar i storlek från 16kvm till 28kvm medan den minsta takterrassen uppmätts till 56kvm och den störste till 83kvm.

Många av dessa lägenheter kommer man att kunna njuta av havsutsikt från takterrassen.

Inne har lägenheterna en trevlig, öppen planlösning som maximerar ljusinsläpp. Man har utgång till balkongen från både vardagsrummet och master bedroom.

Projektet:

Projektet kommer att bestå av totalt fyra faser varav de första två faserna är redan släppta. Fas 1 är nästan slutsåld och fas 2 släpptes i början av mars. I varje fas byggs ett flertal byggnader, alla med fyra våningar. Markplanslägenheterna har trevliga trädgårdar, mellanvåningarna har rymliga balkonger och penthouse lägenheterna har både balkong och takterrass.

Området och gemensamma faciliteter:

Byggherren är känd för att alltid satsa på allra bästa läge och att skapa fantastiska, gemensamma områden och Flamenca Village är ingen besvikelse. Läget blir inte bättre, i hjärtat av Playa Flamenca med gångavstånd till stranden och till La Zenia Boulevard köpcentrum med sitt enorma utbud av butiker, restauranger, barer, bowling m.m. Alla lägenheter har tillgång till de fantastiska, gemensamma områdena där det bland annat finns pooler, jacuzzis, en bar och ett gym.

Till en extra kostnad går det att köpa garageplatser i bostadsområdet.

Kontakta gärna oss så ordnar vi med en videovisning om ni inte kan komma ner och se på plats.

Orihuela Costa har med sina 320 soldagar om året länge varit det självklara valet för soltörstande skandinaver som söker sig ett boende i solen. Orihuela Costa är känt för sina vita kustremsor och vackra stränder som gett kusten dess namn. Här finns golf i världsklass, vingårdar, Europas bästa dykområden, fantastisk natur och autentisk spansk cuisine. Goda kommunikationer gör att det är lätt att ta sig hit, flera flygbolag erbjuder direktflyg från Sverige till Alicantes flygplats året runt. För att inte glömma ett av Europas största köpcentrum - La Zenia Boulevard.

Välkommen ned för visning!

Detaljer

Tick ikon Notar Costa Blanca
Balkong
Tick ikon Notar Costa Blanca
Garage
Tick ikon Notar Costa Blanca
Hiss
Tick ikon Notar Costa Blanca
Nära till havet
Tick ikon Notar Costa Blanca
Öppen planlösning
Tick ikon Notar Costa Blanca
Parkering
Tick ikon Notar Costa Blanca
Patio
Tick ikon Notar Costa Blanca
Pool
Tick ikon Notar Costa Blanca
Terrass
Tick ikon Notar Costa Blanca
Trädgård

Karta


how to copy and paste google maps

Mäklare

Mayis Garoian
View Profile

Lämna ditt intresse

Tack för ditt intresse, vi kommer ta kontakt med dig så fort som möjligt.
Oj! Något gick fel, var vänlig att dubbelkolla alla fält och försök igen.

Similar listings