Torrevieja - Aguas Nuevas
REF. 411
98.000€
Antal Sovrum Lägenhet i Torrevieja
2
Badrums ikon för Bostäder i Spanien
1
54
m2
26€

Beskrivning

Välkomna till denna fina bungalow på översta våningen i ett super populärt område i Torrevieja. Bostaden är rymlig och har även en härlig balkong.
Bostaden disponeras i 2 sovrum, 1 badrum, kök och vardagsrum. I området finns en underbar pool med massor av grönområden omkring, perfekt för att njuta av hela sommaren.

Diverse specifikationer:
- Säljs möblerad
- Gemensam pool
- Förråd

Här bor ni i närhet till allt ni behöver, 500 m från Palacio de Deportes (sportområdet) och mindre än 200 meter från matbutiker, apotek, restauranger och barer. På bara 5 minuter med bil kommer ni till Carrefour och köpcentret Habaneras, den välkända stranden La Mata ligger 2 km bort.

Har ni inte möjlighet att komma på visning kan vi även ordna videovisningar.

Välkomna att kontakta mig för ytterligare information

Torrevieja är en underbar stad i provinsen Alicante med ca 100,000 invånare. Torrevieja har länge varit det självklara valet för skandinaver som söker sig till solen, med sin närhet till Alicante flygplats och sina vackra och populära badstränder. Torrevieja har något att erbjuda alla då den bjuder på en härlig mix av sol, kultur, uteliv och golf. För den golfintresserade finns ett flertal populära golfbanor bl.a. Las Colinas golf utsedd till Spaniens bästa golfbana 2016 och 2017. Här finns även fyra spännande vindistrikt med arrangerade guidade turer som avslutas med provsmakning.

Välkommen ned för visning

Detaljer

Tick ikon Notar Costa Blanca
Balkong
Tick ikon Notar Costa Blanca
Pool
Tick ikon Notar Costa Blanca
Patio

Karta


how to copy and paste google maps

Mäklare

Mayis Garoian
View Profile

Lämna ditt intresse

Tack för ditt intresse, vi kommer ta kontakt med dig så fort som möjligt.
Oj! Något gick fel, var vänlig att dubbelkolla alla fält och försök igen.

Similar listings