Torrevieja - Aguas Nuevas
REF. 413
87.000€
Antal Sovrum Lägenhet i Torrevieja
2
Badrums ikon för Bostäder i Spanien
1
50
m2
20€

Beskrivning

Välkomna till detta fina markplan beläget i Aguas Nuevas i ljuvligt västläge och eftermiddagssol.
Stig in genom grinden till denna mysiga bungalow och möts av en rymlig terrass med utsikt över innergården och den gemensamma poolen. När man stiger in i bostaden finner man ett ljust vardagsrum, ett praktiskt kök och två sovrum som separeras av ett badrum.

Diverse specifikationer:

- Väst läge

- Säljs möblerad

- Gemensam pool

Bostaden är perfekt beläget i ett lugnt område med restauranger och matbutiker på någon minuts promenad. Den populära stranden La Mata nås på 3 minuters färd, bussar som tar er till stranden och till andra olika delar av Torreviejas vackra stad hittas på kort avstånd.

Har ni inte möjlighet att kommer ner och titta så erbjuder vi videovisningar!

Torrevieja är en underbar stad i provinsen Alicante med ca 100,000 invånare. Torrevieja har länge varit det självklara valet för skandinaver som söker sig till solen, med sin närhet till Alicante flygplats och sina vackra och populära badstränder. Torrevieja har något att erbjuda alla då den bjuder på en härlig mix av sol, kultur, uteliv och golf. För den golfintresserade finns ett flertal populära golfbanor bl.a. Las Colinas golf utsedd till Spaniens bästa golfbana 2016 och 2017. Här finns även fyra spännande vindistrikt med arrangerade guidade turer som avslutas med provsmakning.Detta är ett boende som uppfyller alla kriterier som man kan ha av ett semesterboende.

Välkommen ned för visning.

Detaljer

Tick ikon Notar Costa Blanca
Pool
Tick ikon Notar Costa Blanca
Terrass

Karta


how to copy and paste google maps

Mäklare

Thobias Andersson
View Profile

Lämna ditt intresse

Tack för ditt intresse, vi kommer ta kontakt med dig så fort som möjligt.
Oj! Något gick fel, var vänlig att dubbelkolla alla fält och försök igen.

Similar listings