Torrevieja - Playa del Cura
REF. 414
99.000€
Antal Sovrum Lägenhet i Torrevieja
2
Badrums ikon för Bostäder i Spanien
1
55
m2
20€

Beskrivning

Välkommen till en smakfull lägenhet längst upp i huset.
Mitt i centrala Torrevieja så kan vi erbjuda den här ljusa och fräscht renoverade lägenheten med två sovrum, ett badrum, vardagsrum och kök med en balkong. Lägenheten är renoverad  och är därför i ett mycket gott skick, så här kan ni bara packa upp era väskor, flytta in och börja njuta av Torrevieja och allt vad det har att erbjuda.
Tack vare det goda läget mitt i stan så har man härifrån gångavstånd till ett stort utbud av restauranger, barer, butiker och all service som kan tänkas vara nödvändig för er vistelse i Torrevieja oavsett om det är på semestern eller permanent. Närmaste stranden ligger bara några minuters promenad bort och staden erbjuder även nöjen som golf, bowling, bio eller shopping. Här finns något för alla åldrar och intressen.

Diverse specifikationer:

- Balkong
- Centralt läge
- Garderober i sovrum
- Strandnära
- Hiss


Kontakta gärna oss så ordnar vi med en videovisning om ni inte kan komma ner och se på plats.

Torrevieja är en underbar stad i provinsen Alicante med ca 100,000 invånare. Torrevieja har länge varit det självklara valet för skandinaver som söker sig till solen, med sin närhet till Alicante flygplats och sina vackra och populära badstränder. Torrevieja har något att erbjuda alla då den bjuder på en härlig mix av sol, kultur, uteliv och golf. För den golfintresserade finns ett flertal populära golfbanor bl.a. Las Colinas golf utsedd till Spaniens bästa golfbana 2016 och 2017. Här finns även fyra spännande vindistrikt med arrangerade guidade turer som avslutas med provsmakning.

Välkommen ner på visning.

Detaljer

Tick ikon Notar Costa Blanca
Balkong
Tick ikon Notar Costa Blanca
Hiss
Tick ikon Notar Costa Blanca
Nära till havet
Tick ikon Notar Costa Blanca
Öppen planlösning

Karta


how to copy and paste google maps

Mäklare

Thobias Andersson
View Profile

Lämna ditt intresse

Tack för ditt intresse, vi kommer ta kontakt med dig så fort som möjligt.
Oj! Något gick fel, var vänlig att dubbelkolla alla fält och försök igen.

Similar listings