Punta Prima
REF. 419
555.000€
Antal Sovrum Lägenhet i Torrevieja
3
Badrums ikon för Bostäder i Spanien
2
88
m2
150€

Beskrivning

Ett nytt lyxlägenhetsområde i den populära Punta Prima i Torrevieja. Dessa lägenheter består av två sovrum, två badrum, ett vardagsrum med öppet kök och en stor balkong. Alla lägenheterna har lyxiga design interiörer och två balkonger förutom en lägenhet som har en balkong. Det gemensamma området är ett av de finaste man kan hitta på kusten och kommer att bestå av en trevlig pool omgiven av ett grönt område med träd och växter. Det finns även ett gym, en bastu och en jacuzzi som kompletterar det fantastiska utbudet. I närområdet har man matbutiker, restauranger och barer medan Punta Prima strand ligger bara några minuters bilfärd bort. För mer information om det här spännande projektet som byggs av en av kustens bästa byggherrar kontakta oss på Fastighetsbyrån.

Bostad

Penthouse lägenheterna disponeras med tre sovrum, två badrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning. Från vardagsrummet så kommer man ut till en underbar terrass som tar dig vidare upp till en takterrass med milsvid utsikt. Här kan man njuta till fullo av allt som är gott med Spanien och värmen. Från lägenheten är det en kort gångavstånd till stort utbud av restauranger och service.

Poolområdet är superfint och förutom poolen finns det också en jacuzzi, ett gym, en bastu och den trevliga trädgården full med träd och växter.

Har ni inte möjlighet att komma ner så kan vi ordna med videovisning.

Torrevieja har med sina 320 soldagar om året länge varit det självklara valet för soltörstande skandinaver som söker sig ett boende i solen. Costa Blanca är känt för sina vita kustremsor och vackra stränder som gett kusten dess namn. Här finns golf i världsklass, vingårdar, Europas bästa dykområden, fantastisk natur och autentisk spansk cuisine. Goda kommunikationer gör att det är lätt att ta sig hit, flera flygbolag erbjuder direktflyg från Sverige till Alicantes flygplats året runt.

Välkommen ned för visning!

Detaljer

Tick ikon Notar Costa Blanca
Balkong
Tick ikon Notar Costa Blanca
Garage
Tick ikon Notar Costa Blanca
Hiss
Tick ikon Notar Costa Blanca
Öppen planlösning
Tick ikon Notar Costa Blanca
Parkering
Tick ikon Notar Costa Blanca
Pool
Tick ikon Notar Costa Blanca
Terrass
Tick ikon Notar Costa Blanca
Trädgård

Karta


how to copy and paste google maps

Mäklare

Thobias Andersson
View Profile

Lämna ditt intresse

Tack för ditt intresse, vi kommer ta kontakt med dig så fort som möjligt.
Oj! Något gick fel, var vänlig att dubbelkolla alla fält och försök igen.

Similar listings