Orihuela Costa - La Florida
REF. 910
339.000€
Antal Sovrum Lägenhet i Torrevieja
4
Badrums ikon för Bostäder i Spanien
3
108
m2
50€

Beskrivning

Välkomna till härliga La Florida!

Här presenterar vi ett soligt parhus på en hörntomt med egen pool som har jetstream! När man kommer in i huset på markplan möts man av en öppen planlösning med kök/vardagsrum.

På samma plan finns även ett sovrum & ett badrum. Golvvärme i kök, vardagsrum och samtliga badrum, a/c (även värme) finns i alla rum.

Från kök/vardagsrum kan man ta sig ut via glasdörrar till poolen. Alla fönster/glasdörrar har galler samt solskydd/jalusi.

I trappan upp till våning 2, finns det ett fönster som ger bra ljusinsläpp, sen finner vi tre sovrum och två badrum varav ett är on suit till master bedroom. Från hallen plan2 kommer vi upp till den fina, stora takterrass på 48m2 med härlig havsutsikt. Det finns även pergola på en del av terrassen.

På Markplan finns ett litet förråd med lås samt parkeringsplats för bilen på tomten med elektrisk port. Huset har installerat larm. I det gemensamma området hittar vi även en pool samt en lekplats för de små.

I området har vi nära till restauranger, mataffärer, sportcenter och andra bekvämligheter.

Har ni inte möjlighet att komma ner så kan vi ordna med videovisning.

Costa Blanca har med sina 320 soldagar om året länge varit det självklara valet för soltörstande skandinaver som söker sig ett boende i solen. Costa Blanca är känt för sina vita kustremsor och vackra stränder som gett kusten dess namn. Här finns golf i världsklass, vingårdar, Europas bästa dykområden, fantastisk natur och autentisk spansk cuisine. Goda kommunikationer gör att det är lätt att ta sig hit, flera flygbolag erbjuder direktflyg från Sverige till Alicantes flygplats året runt. För att inte glömma ett av Europas största köpcentrum - La Zenia Boulevard.

Välkommen ned för visning!

Detaljer

Tick ikon Notar Costa Blanca
Öppen planlösning
Tick ikon Notar Costa Blanca
Parkering
Tick ikon Notar Costa Blanca
Pool
Tick ikon Notar Costa Blanca
Terrass
Tick ikon Notar Costa Blanca
Trädgård
Tick ikon Notar Costa Blanca
Patio

Karta


how to copy and paste google maps

Mäklare

Jari Tuovinen
Se Profil

Lämna ditt intresse

Tack för ditt intresse, vi kommer ta kontakt med dig så fort som möjligt.
Oj! Något gick fel, var vänlig att dubbelkolla alla fält och försök igen.

Similar listings